Kom op paasmaandag 22 april de lente vieren op de Tulpenpluk in Berendrecht. Pluk er gratis 10 tulpen en blijf gezellig plakken op het oogstfeest. Met 10 A-kaartpunten maak je kans op een familieticket voor een boottocht van Antwerpen naar de Tulpenweide in Berendrecht (en terug!).
De Tulpenpluk herdenkt op een fijne manier dat de tulpenteelt tot midden twintigste eeuw een belangrijke bedrijfstak was in de Antwerpse polder. Op 22 april kan je er met het hele gezin of met vrienden een gezellig dagje uit van maken in Berendrecht. Er is heel wat te doen voor jong en oud.
Kom je graag met de boot naar de Tulpenpluk? Dat kan! De hele dag varen boten heen en weer tussen Antwerpen en Berendrecht.

Met je A-kaart
Wedstrijd! Met 10 A-kaartpunten op de teller maak je kans op één van de vijf gezinstickets voor een boottocht. Om 8.45 uur vertrekt de boot richting Tulpenpluk, om 14.45 uur scheep je in Berendrecht in om terug naar Antwerpen te varen (de winnende tickets zijn enkel geldig op deze boot). Onderweg geniet je van een drankje .

Hoe deelnemen?
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: Hoeveel tulpen staan er op de tulpenweide in Berendrecht?
Vul je antwoord en de andere gevraagde gegevens in op het wedstrijdformulier.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 9 april 2019.
De winnaars worden per e-mail verwittigd op woensdag 10 april.
Een familieticket = max. 5 personen

Meer info
Tulpenpluk, Berendrecht
maandag 22 april, van 10 tot 18 uur
gratis
Hoe geraakt u er?
Met de boot vanaf het Kattendijkdok in Antwerpen. Een tulpentreintje brengt u van de boot naar de tulpenweide. Reserveer uw tickets of doe mee met de A-Kaartwedstrijd
Met de fiets met gids. 
Met de auto via A12. Afrit Berendrecht. Pijlen volgen naar de parking. Tulpentreintje naar de Tulpenpluk of te voet (20 min. wandelen).
Met bus 77.2 Halte Kleine Bredestraat. 800 meter te voet naar de Tulpenpluk.

Foto: www.antwerpen.be