Het is géén aprilgrap: wij blijven open! We hopen dat onze verhalen jullie corona-moeheid wat kunnen verzachten. Je kan ons zoals altijd vinden in de winkel van donderdag tot en met zondag van 12u tot 18u.
Natuurlijk vragen we jullie wel om de maatregelen in acht te blijven nemen. Jullie weten het wel: hou je bezoek kort, winkel bij voorkeur alleen, ontsmet je handen bij het binnenkomen en draag een mondmasker.
Liever extra voorzichtig? Onze webshop is altijd open.

Netflix intussen helemaal uitgekeken en alle podcasts die je nog wou beluisteren achter de kiezen? Wij hebben nog wat in petto!

Op zondag 18 april om 16u gaan auteur en historica Anaïs Van Ertvelde en auteur en onderzoeker Leni Van Goidsenhoven in gesprek met elkaar, en met jullie. Luister naar hun visies op Disability Justice en stel je vragen! Zoals steeds, gratis bij te wonen via Facebook Live. Meer informatie vind je hier!

Of heb je zin om met anderen over boeken te praten? Dan kan je terecht bij de nieuwe leesclub van WIJ. Op 10 april om 20u komen ze voor het eerst (via Zoom) samen. Ze lezen het boek Elle & Darcy, maar beginnen de avond met een special guest: Joke van Leeuwen zal haar nieuwe roman voorstellen. Meer info vind je hier.

Let op! Onze schrijfworkshop van 24 april is verplaatst naar 23 mei. Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje en we houden je op de hoogte! Of houd onze volgende nieuwsbrief in de gaten.

Foto: www.kadolgbt.be