Met de campagne Het Lekkere Westen plaatst Westtoer de gastronomische troeven van de 4 West-Vlaamse regio’s en Brugge in de kijker.
Hiervoor zijn zij op zoek naar chefs die met passie lokale producten verwerken in hun gerechten en die een fiere ambassadeur zijn van hun stad en regio.
Tot en met woensdag 17 mei 2017 kan men zich kandidaat stellen. Chefs die geselecteerd worden, zijn voor 2 jaar Lekkere Westen-chef (tot medio 2019).

Wat zijn de voordelen van Lekkere Westen-chef

–        In het najaar van 2017 en najaar 2018 worden de chefs gepromoot via een mediacampagne.
–        Van 2017 tot medio 2019 worden de Lekkere Westen-chefs gepromoot via persbewerking van Westtoer in Vlaanderen, Wallonië en de buurlanden.
–        Promotie via de regio’s (De Kust, Leiestreek, De Westhoek, Brugse Ommeland) en Brugge.
–        Lekkere Westen-chefs aan de Kust worden ook mee gepromoot via de campagne ‘Zee van Smaak’.
–        Lekkere Westen-chefs die tevens geselecteerd zijn voor Jong Keukengeweld worden ook extra gepromoot via de kanalen van Westtoer.

Wat moet je doen

–        Vul beknopt het inschrijvingsformulier en de vragenlijst in.
–        Begin juni laat Westtoer je weten of je geselecteerd bent!

Meer info en inschrijven kan via www.westtoer.be