“Weird Al” Yankovic maakte meer dan 40 jaar geleden voor het eerst naam, en vandaag is hij terug van nooit echt weggeweest. Voor het eerst in meer dan acht jaar steekt de grootste muzikale satiricus ter wereld de oceaan over, dit keer zonder zijn gebruikelijke energieke parodieën, maar wel met The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour, een intieme avond vol muzikale comedy die draait om originele fan favourites uit zijn intussen 14 albums.

Deze tournee wordt de langverwachte internationale terugkeer van Weird Al, na talloze uitverkochte tournees in Noord-Amerika, op beroemde locaties als Radio City Music Hall en Forest Hills Stadium, en recenter nog het Kennedy Center in Washington DC en Carnegie Hall in New York City.

Voor het voorprogramma brengt “Weird Al” zijn goede vriend en legendarische komiek Emo Philips mee!

Vergezeld van zijn accordeon heeft “Weird Al” ongetwijfeld enkele onorthodoxe polka’s aan! Niet te missen dus. “Weird Al” Yankovic met The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour op zaterdag 18 februari in Brussel

https://www.livecomedy.be/event/weird-al-yankovic/