Deze week is het de week van de NAH – Niet Aangeboren Hersenletsels. 
 
Daarom is er op 14 oktober in campus National in de Kronenburgstraat een NAH café waar mensen met een NAH elkaar kunnen ontmoeten en een praatje kunnen maken met enkele studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie.         
Op deze website vind je meer info: 
 
https://www.sig-net.be/vormingen/breed-publiek/6463/Hersenletsel-cafe-in-Antwerpen-Thomas-More
 
Iedereen welkom!

Wat is een hersenletsel café?
Het opzet van de hersenletsel-cafés is laagdrempelig. Een hersenletsel-café is een ideale gelegenheid waar mensen met een hersenleltsel en hun netwerk, anderen kunnen ontmoeten in een rustige omgeving. Gezelligheid, gesprek en ontmoeting staan voorop. 

Naar aanleiding van De week van Hersenletsels organiseren de Hersenletsel Liga, Sig en tal van organisaties in Vlaanderen een hersenletsel-café tussen 11 en 18 oktober 2021. Elk hersenletsel-café legt eigen accenten: het uitnodigen van een spreker, een workshop, een uitstap of gewoon gezellig samenzijn.

Vooraf inschrijven kan bij de plaatselijke organisatie of via Sig.
Hersenletsel-café in Antwerpen Thomas More ism Centrum voor Neuropsychologie
Tijdens dit NAH-café worden enkele van de onzichtbare gevolgen na een niet-aangeboren hersenletsel en de verschillende vormen van neuropsychologische revalidatie toegelicht. Daarnaast wordt er ook ruimte gemaakt voor lotgenoten-contact.
Spreker: Noortje Hermans
Inschrijven kan ook bij: weekvannah@thomasmore.be