Word jij de Viskok van het Jaar 2020?
Blaas jij een gerenommeerde jury van de sokken met je gerecht met wijting?
De nationale horecawedstrijd Viskok van het Jaar 2020 is de uitdaging bij uitstek om je talenten te tonen.

Voor de 31ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de Vis van het jaar in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar de wijting, die werd verkozen in 2019 tot vis van het jaar.
De voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys (Mastercook) van restaurant De Jonkman** en medestichter van de NorthSeaChefs. Mastercook Felix Alen zal terug in het jury-panel zitten.

Schrijf je in voor dinsdag 8 oktober 2019 voor 12 uur en maak kans op de titel én deze fantastische prijzen:
Titel Viskok van het Jaar 2020
Je sluit aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente winnaars waren onder andere Michael Vanderhaeghe van Hostellerie Saint Nicolas, Stijn de Vreese van restaurant Benoit en Bernard Dewitte, Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Lèche Plat en Dean Masschelein van Boury.
Prachtige trofee
Als winnaar van Viskok van het Jaar krijg je een prachtige trofee, ontworpen door kunstenaar Jan Peirelinck.
Cheque ter waarde van € 750
Diner voor twee in HOF VAN CLEVE***
Je ontvangt een dinerkaart voor twee voor het Hof van Cleve*** van Peter Goossens in Kruishoutem.
De overige laureaten genieten van een diner voor twee in de Jonkman** van Filip Claeys in Brugge.
NorthSeaChefs team
Jouw winnende recept is meteen ook je toegangsticket tot het team van de NorthSeaChefs.
Deze topchefs promoten Noordzeevis, met speciale aandacht voor de minder bekende en daardoor vaak onbeminde vissoorten.
VLAM diner t.w.v. € 1.000
Je mag rekenen op heel wat media-aandacht. De pers zal smullen van je verhaal. VLAM organiseert bij jou in de zaak alvast een diner met sleutelfiguren van binnen en buiten de sector ter waarde van € 1.000.

Hoe inschrijven?
Je kan je inschrijven voor dinsdag 8 oktober 2019 door je originele recept met wijting te mailen naar viskok@vlam.be.
De wedstrijd vindt plaats tijdens Horeca Expo Gent op maandag 18 november 2019. Diezelfde dag wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens een feestelijke receptie.
In het reglement vind je meer info over het verloop van de wedstrijd en de voorwaarden voor het indienen van je inschrijving.

Foto: www.mastercooks.be