In Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel gaan schrijvers en presentatoren Rob Waumans en Ivo Victoria op 6 april in DE Studio op zoek naar het verhaal áchter de schrijver en zijn boeken.

©Jelmer de Haas – All Rights Reserved

Ondersteund door one-woman-showband Milena Haverkamp, ontvangen zij zowel gevestigde namen als nieuw talent in een wervelende maar toch intieme en literair verantwoorde show waarin de rubrieken elkaar razendsnel opvolgen.
Op het Extravaganzenbord bepalen de dobbelstenen de vragen, in De Kutrecensie legt de auteur zijn kwetsbaarheid bloot, in het Musical Interview wordt zingend in de literaire ziel gegraven en tussen dat alles door worden performances ten berde gebracht die niet zelden spectaculair uitpakken.
Deze literaire show is al jaren een vaste waarde in de Amsterdamse literaire scene, en met succesvolle passages op Oerol en Lowlands op zak, vertrekt het Spektakel nu voor het op tournee door Nederland, met Antwerpen als exclusieve Vlaamse tussenstop.
Diepgaand en toegankelijk. Serieus en vermakelijk. Literatuur op de vierkante meter voor al wie (n)ooit een boek vast nam. Komt dat zien!
Op 6 april schuiven deze centrale gasten mee aan tafel: Bert Wagendorp (nieuwe roman Masser Brock), Annelies Verbeke (briljante verhalenbundel Halleluja), Charlotte Van den Broeck (nieuwe bundel Nachtroer), Erik Jan Harmens (nieuwe roman Pauwl) en Lotte Kok.

PRAKTISCH
DONDERDAG 6 APRIL
20u
@ DE Studio (Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen)