Al eeuwenlang delen vier wilde katten clans diep verborgen in het woud, volgens de regels die door hun voorouders zijn vastgesteld. DonderClan, de WindClan, de SchaduwClan en de RivierClan samen vormen zij de Warrior Cats.

Hun avonturen zitten barstensvol actie en fantasie en zijn onovertroffen fascinerend ! Meestal leven de clans onderling op gespannen voet, verraad, verval en heldenmoed wisselen elkaar dan ook in hoog tempo af.

Er is wel één gevaar, als je eenmaal aan de Warrior Cats serie begonnen bent, raak je erdoor verslaafd!  zo meeslepend zijn ze!

SERIE III – De Macht van Drie

Deel 5 Lange schaduwen

De vier Clans zijn in rep en roer. Omgepraat door Sol, de vreemde kater die de eclips voorspelde, heeft de SchaduwClan de SterrenClan de rug toegekeerd. Hulstblad, Leeuwvlam en Gaaipoot zijn vastbesloten de Clans te overtuigen dat geloof in de SterrenClan en de krijgscode nu belangrijker is dan ooit. Maar wanneer moord het hart van de DonderClan binnensluipt beseffen de katten dat de donkerste schaduwen niet altijd buiten hun territorium liggen.

Auteur: Erin Hunter

ISBN:9789 05 924 263 0

Prijs: 16,95€

Uitgever: Bakermat

SERIE III – De Macht van Drie

Deel 1Het tweede gezicht

Deel 2 Duistere rivier

Deel 3 Verbannen

Deel 4 Eclips

Deel 5 Lange schaduwen

Deel 6 Zonsondergang