Koen De Sutter, Tom Dewispelaere, Nico Sturm en Tom Van Dyck spelen dé oerklassieker. Wachten op Godot is tot en met 12 december te zien op locatie in de Waagnatie in Antwerpen. Wacht niet, doe mee met de wedstrijd en maak kans op een duoticket!

Ze zitten er nog steeds. Bij hun boom. Vladimir en Estragon. Te wachten op iemand die Godot heet. Hoe lang ze al aan het wachten zijn, weten ze niet. Ook niet of ze wel op de juiste plek zitten. En al evenmin weten ze wie Godot is en wat die hen zou moeten komen vertellen. Wat ze zich herinneren, zijn enkel flarden van een wereld die er niet meer is. En het enige wat ze hebben is tijd. Veel tijd. De brutale verschijning van Pozzo en zijn knecht Lucky doorbreekt hun dagelijks ritueel. Een ogenblik lang. Fundamenteel verandert er niets. Ze blijven wachten. Dan komt een jongetje zeggen dat meneer Godot vandaag niet meer zal komen…
 
Wachten op Godot (1953) van Samuel Beckett was bij zijn verschijning onmiddellijk een klassieker. Niet alleen omdat het de naoorlogse verwarring en onzekerheid zo scherp wist te verwoorden, maar ook en vooral omdat het in één klap het theater voorgoed veranderde. Ondanks zijn reputatie wordt het stuk zelden opgevoerd. Bijna zeventig jaar na publicatie buigt Olympique Dramatique zich over dit stuk dat tegelijk klucht, vaudeville, tragedie en pure slapstick is.   

Met je A-kaart
Toneelhuis trakteert 9 A-kaarthouders op een duoticket voor Wachten op Godot: telkens drie duo’s op donderdag 5, 12 en 19 november, in ruil voor een A-kaartbon. Theaterliefhebber en 10 punten gespaard? Doe dan snel mee aan deze wedstrijd.
Kijk eerst of je zeker vrij bent op zondag 5, 12 of 19 november.
Vul het antwoord en je gegevens in op het wedstrijdformulier. 
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 20 oktober.
De winnaars worden op woensdag 21 oktober per e-mail op de hoogte gebracht. Hou dus zeker je mailbox in het oog, en best ook je spambox!
Enkel bij de winnaars wordt een A-kaartbon afgewaardeerd.
Heb je een A-kaart met kansentarief, dan betaal je 2 euro voor een ticket.
Meer info 
Wachten op Godot | Olympique Dramatique, Toneelhuis
15 oktober t.e.m. 12 december
Waagnatie, Antwerpen 
www.toneelhuis.be

Foto: www.toneelhuis.be / www.antwerpen.be