Een koude decemberdag, de winter is in aantocht. Maar niet getreurd, Cultuurcentrum Merksem steekt de lichtjes aan en verwarmt de harten. Vanaf 17 uur verwennen we iedereen met heerlijke verse soep, wonderbaarlijke muziek en veel vuur! Kom langs en geniet met al je vrienden, buren en familie van een vlammend spektakel. Zo ben je heerlijk opgewarmd om de wintermaanden te trotseren.
 
Muziek ‘De Love Me Tenders’
17.30 uur en 18.30 uur

Bij elk feest hoort muziek. Verwacht je aan opzwepende ritmes en betoverende tonen. We zetten het Burgemeester J. Nolfplein in de fik en doen dat niet alleen met vuur!  
De Love Me Tenders laten je graag shaken, jiven, swingen en zingen op bekende schijven uit de oude doos. Legendes van ‘de goeie ouwen tijd’ zoals Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Prima en Elvis Presley passeren de revue. Daarnaast wordt er ook plaats gemaakt voor covers uit een iets recentere periode.
 
Vuurspektakel ‘EyeBurn’
18 uur
EyeBurn vertelt het verhaal van een eigenaardig volkje dat uit de hoogte op het publiek neerdaalt. Alles wordt uit de kast gehaald voor deze spectaculaire vuurshow; stellages, turnen, acrobatiek, steekvlammen, kung fu, spetters, vuurwerk, …
 
Met de steun van district Merksem

Zaterdag 7 december.

Burgemeester Nolfplein
Burgemeester Jozef Nolfplein z/n
2170 Merksem

Foto: www.ccmerksem.be