Het nieuwe speeljaar van Take Twee Producties belooft opnieuw een seizoen vol plezier, ontspanning en emotie te worden. Bekend om hun puur volkstheater, zullen zij wederom optreden in het keldertheater van het Fakkeltheater. Dankzij de prachtige decors wordt het publiek vanaf het moment dat het doek opengaat meegenomen naar een andere wereld en opgezogen in het verhaal.

Hoogtepunten van het Nieuwe Seizoen
Schitterende Producties: Zoals altijd kunnen we rekenen op de creatieve verhalen van Ben Bervoets. Hij heeft inmiddels al zo’n twaalf stukken geschreven en blijft het publiek verrassen met onverwachte plotwendingen en verrassende eindes. Lachen blijft een centraal element in elk stuk. Het publiek kan zich verheugen op avonden vol humor waarbij het verstand op nul kan en lachen gegarandeerd is. Naast de humor is er ook ruimte voor ontroering. Af en toe zal er een traantje worden weggepinkt, wat zorgt voor een mooie balans tussen lachen en emotie. De ongelooflijk mooie decors zijn een belangrijk kenmerk van Take Twee Productie. Ze zorgen ervoor dat het publiek zich volledig onderdompelt in de wereld van het verhaal.
Verwachtingen voor 2024-2025
Het komende speeljaar zal opnieuw vol verrassingen zitten. Met verhalen die zowel humor als ontroering bieden, belooft het een seizoen te worden waar het publiek volop van kan genieten. Of je nu een doorgewinterde theaterliefhebber bent of voor het eerst naar een voorstelling komt, Take Twee Productie zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Van 13 september tot en met 6 oktober 2024
“Napoleon van Antwerpen”
Inhoud:
Renaat is aandeelhouder van “Napoleon”. Zijn vrouw en haar minnaar hebben vreemde plannen. Ze willen namelijk de aandelen van Renaat voor zichzelf hebben.
Ze zetten een moorddadig plan op. Wanneer dit niet loopt zoals voorzien, gaat Renaat in de tegenaanval met alle gevolgen van dien. Zijn boezenvriend zal hem hiermee helpen.
Helpen van de kant in de gracht dan wel, want deze Bernard is niet de slimste. Maar dat heeft soms ook zijn voordelen.
Een dolle komedie die u niet mag missen.

Met: Bart Van Vosselen, Marc Schoeters, Linda Dhaene, Nancy Carpels, Mieke Abel, Jan Gillis, Willy Ngalla

Auteur en regie: Ben Bervoets
Van 1 februari tot en met 2 maart 2025
” Pompen en Verzuipen”
Inhoud:

Valere Pompen is een huisarts die de modernisering van het werk niet meer ziet zitten en overweegt om er de brui aan te geven. Wanneer, na meer dan 20 jaar, een oude vriend hem komt opzoeken liggen de kaarten plots helemaal anders.

De zoon van de huisarts heeft een relatie waar zijn vader niks van af weet en op de koop toe komt Valere zijn moeder ook nog eens langs terwijl zijn oude vriend Robert Verzuipen zijn nieuw verloofde komt voorstellen. Dit alles gebeurt op één en dezelfde dag: een verjaardagsfeestje, een etentje met zijn toekomstige schoondochter en het nieuwe lief van zijn oude makker, met hun dochter. Als dat maar goed afloopt.

Het wordt “POMPEN OF VERZUIPEN” in deze geweldige komedie.

Met: Ben Bervoets, Mark Riske, Jordy Caers, Gitte Malfait, Mieke Abel, Linda Vernie, Marleen Korthout, Linda Dhaene
Auteur: Ben Bervoets
Regie: Piet Vanlinden
Van 25 april tot en met 18 mei 2025
“Klappen zonder Tanden”
Inhoud:

Het home “Klappen zonder Tanden” is een rusthuis voor bejaarde mensen waar een hoekje af is. Er gebeuren vreemde dingen in dit home. De nieuwe bewoner Roger denkt er het zijne van en begint een onderzoek naar de vreemde reacties van de psychiater en zijn verpleegster. Er verdwijnen regelmatig zomaar mensen, en dan vooral mannen. Wat is er aan de hand?

Lachen verzekerd in deze nieuwste komische thriller.

Met: Myriam Vischschoonmaker, Mark Riske, Marc Schoeters, Marleen Korthoudt, Rosita Huybrechts, Gitte Malfait,

Mike Abel, Linda Dhaene, Magda van den Berghe, Bart Van Vosselen

 
Auteur: Ben Bervoets
Regie: Piet Van Linden
Mis het niet en beleef een onvergetelijk theaterseizoen met Take
Ook nog tijdens de maand december 2024 
De Poesjenellen voor Volwassenen
“De Rotte in ‘t spookkasteel”

Vanaf 12 jaar

Auteur: Marcus en Ben Bervoets
Regie: Ben Bervoets
Cast: Ben Bervoets, Jan Gillis en Marcus Bervoets
Muzikale attractie: Linda Dhaene en Glenn Pellis

Traditioneel Poesjenellentheater voor volwassenen.
“DE ROTTE IN’T SPOOKKASTEEL” is de nieuwste voorstelling van het jaar.

De Neus, Schele, Bult, Belleke en Liezeke zullen het mogen kunnen want dit jaar verdwijnt hun beste vriend Bernard (bijgenaamd De Rotte) op een zeer mysterieuze manier. Men spreekt zelfs van een spookkasteel waarin hij verzeild is geraakt. Onze helden zullen weer op z’n onvervalst Antwaarps de handen in elkaar moeten slaan om hun vriend te bevrijden.

Echt Antwerps poppentheater voor volwassenen met een gratis borreltje en tal van muzikale intermezzo’s.

Dit alles kan u terugvinden op www.fakkeltheater.be

Tickets:

070 246 036 OF www.fakkeltheater.be

Fakkeltheater Hoogstraat Antwerpen.