Door de ons opgelegde  maatregelen zijn we verplicht om het museum (binnen en buiten) te sluiten en dit met verregaande gevolgen. Alle evenementen (bedrijfs en privé) zijn afgelast, ons museumcafé is gesloten en geen bezoekers betekent ook geen entreegelden en ook geen boekenverkoop.

We zijn volop bezig met de voorbereidingen en opbouw van onze zomertentoonstelling, die op 3 mei open zou zijn gegaan. Wanneer dat nu zal zijn is de grote vraag.
Een zomertentoonstelling met o.a. een 600m² Wunderkammer met meer dan 1000 opgezette vogels en zoogdieren, oude herbaria, schelpen etc., met werk van de Amerikaanse kunstenaar Mark Dion, een solo van het Antwerps kunstenaarsechtpaar Kristien Teller en Walter Goossens en een gigantisch 70 meter lang en 20 meter hoog buitensculptuur van Koen Deprez.

Alleszins de moeite waard om daar straks van te komen genieten.

Ons museum nu bezoeken kan niet. Daarom hierbij drie voorstellen om ons toch te ondersteunen:
1) Aankoop van een jaarabonnement* voor 35€ per persoon.
2) Aankoop van een jaarabonnement* met aankoop van een van onze publicaties voor 45€ per persoon.
3) Aankoop van een jaarabonnement* met aankoop van een boek uit onze uitgavenreeks voor 50€ per persoon.
4) Aankoop van een jaarabonnement* met aankoop van de monografie van Peter Beyls 65€ per persoon.
5) Aankoop van een jaarabonnement* met aankoop van het collageboek voor 75€ per persoon.

* Bij aankoop tot en met 30 juni geldig tot december 2021.

Uiteraard zijn het ook voor jullie moeilijke tijden, maar zoals iedereen weet draait ons museum als één van de weinige musea zonder overheidssubsidie. Door aankoop van één van de drie voorstellen heeft u  twee  vliegen in één klap. Lees- en kijkplezier in het door u gekozen boek, dat u wordt toegezonden, en inkom in het museum tot december 2021.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden per email op info@verbekefoundation.com en het bedrag kunt u overmaken op bankrekening BE25 143 1040 79182 van de Verbeke Foundation.

Alvast heel veel dank en hopelijk tot een snel weerzien als de corona epidemie vertrokken zal zijn.

Foto: www.verbekefoundation.com