Voor de tweede maal in zijn geschiedenis organiseert het Departement TPR de masterproefverdedigingen van zijn transportopleidingen digitaal. Dit biedt u de kans deze online verdedigingen als externe gast gratis bij te wonen.

Wilt u een bepaalde student een hart onder de riem steken? Bent u op zoek naar high potentials? Of is er gewoon een transportonderwerp waar u wel wat meer wil over horen? Dan is dit uw kans.

Het gaat om de masterproeven van de TPR-studenten binnen Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur, Handelsingenieur in de Beleidsinformatica, en Maritiem en Logistiek Management.

Alle verdedigingen duren maximum één uur en vinden plaats in de week van 21 juni tot 25 juni. Na registratie ontvangt u meer info over het online platform waarop u de verdedigingen kan volgen. Als externe deelnemer mag u niet tussenkomen in de verdediging zelf, alleen luisteren en evt. een informatieve vraag stellen.

Registratie is verplicht en kan tot en met woensdag 16 juni. Na registratie ontvangt u een bevestiging van de geselecteerde verdedigingen en de verdere praktische info.

Foto: www.uantwerpen.be