Op 10 december 2022 ging dé familiemusical van deze eindejaarsperiode, de eerste Vlaamse versie van ‘Charlie and the Chocolate Factory, in première in Stadsschouwburg Antwerpen. Naast o.a. een verbluffende (musicaldebutante) Astrid Stockman, die zich als Mrs. Teavea met sappig Gents accent zowaar zelfs ontpopt als comedyqueen van de voorstelling, een knisperende en ontwapenende Koen Van Impe als Bompa Jos,  een swingende ‘Queen of Pop’ Sali Haidaria.k.a. Violet Beauregarde en Nordin de Moor die een heerlijke Willy Wonka neerzet, is het ook echt wel vol bewondering kijken en luisteren naar wat de 3 jonge ‘Charlies’, Senn Dauwe (14 jaar), Mauro Degroote (12 jaar) en Viktor Kryeziu (9 jaar), afwisselend per voorstelling op het podium brengen.

De recensies en reacties van het publiek, dat met gulzige teugen smult van deze ‘smakuleuze’ familiemusical, liegen er dan ook niet om. De positieve echo’s van de mond-tot-mond tamtam missen duidelijk hun effect niet, want alle matineevoorstellingen in de kerstvakantie zijn ondertussen volledig uitverkochtOm aan de stijgende vraag naar Gouden Tickets te kunnen voldoen, kondigt producent Deep Bridge dan ook met trots een extra show van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ aan op donderdag5 januari 2023 om 14u in Stadsschouwburg Antwerpen.  

Extra show op 5 januari 2023 om 14u. in Stadsschouwburg Antwerpen

Vanaf 12 januari in Capitole Gent
Vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt

‘Charlie and the Chocolate Factory’ speelt nog tot en met 8 januari 2023 in Antwerpen enzal vanaf 12 januari ook te zien zijn in Capitole Gent (laatste tickets!!)en vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt. Op zondag 29 januari sluiten de poorten van Willy Wonka’s wondere chocoladefabriek definitief, dus wees niet de Loempe Oempa die deze fantastische productie gemist heeft en bestel nu je tickets viawww.deepbridge.be !