Van donderdag 21 t.em. zaterdag 23 november staat Vlaamse Jeugdherbergen klaar om al jouw vragen te beantwoorden op de EDUC Days in Brussels Expo.

Kom een kijkje nemen op de grootste onderwijsbeurs van België en wie weet ga je niet alleen naar huis met meer info over een nieuwe schooluitstap! Neem een draai aan het rad en maak kans op een gratis overnachting, inkomtickets of één van onze goodies.

De EDUC Days is het grootste nationale onderwijsplatform van België. In maar liefst drie dagen kan jij als educatieve professional een kijkje komen nemen en deelnemen aan interactieve workshops, interessante lezingen bijwonen, boeiende opleidingen volgen, een praatje maken in onze pedagogische cafés, netwerken, nieuwe trends ontdekken, inspiratie opdoen, ideeën uitwisselen, expertise verwerven, debatteren, je uitleven op één van de animaties, de 9 themadagen ontdekken, ondergedompeld worden in het brede aanbod van exposanten in de 9 themadorpen, … en nog zo veel meer.

De EDUC Days richt zich tot het kleuter-, lager en secundair onderwijs en andere educatieve professionals. Kom samen met je collega’s naar de EDUC Days en schrijf mee aan het onderwijs van morgen!