Voed en hydrateer je handen met de Argan-handcrème van Douce Nature. Deze aangename én biologische handverzorging, die door Hygiëna wordt verdeeld in België, is verrijkt met arganolie. Goed dus voor een verzachtende, verzorgende én hydraterende werking.
De Argan-handcrème dankt haar verzachtende en verzorgende werking aan de voedende en hydraterende eigenschappen van arganolie uit Marokko. De kwaliteit van de olie wordt gegarandeerd door het pulp van het fruit te drogen in de zon. Tijdens de persing worden op die manier de tocoferolen, belangrijke bestanddelen van vitamine E, en de essentiële vetzuren behouden. Bovendien voedt de handcrème niet alleen. Door de aloë vera uit Mexico en de sheaboter herstelt de crème je handen zonder een vettige film achter te laten.
Natuurlijk zachte verzorging
Douce Nature brengt al sinds 1985 hygiënische en biologische verzorgingsproducten op de markt. Dit doet het merk met respect voor de mens en het milieu. Het assortiment van Douce Nature bestaat dan ook uit organische verzorging met zachte zijdeachtige texturen en kruidige geuren. Ook verrijkt het verzorgingsmerk de producten met de beste ingrediënten, waaronder sheaboter, aloë vera, hibiscus en baobab. Maar ook de Argan-handcrème is dus een echte aanrader voor je droge handen!
Prijs: 6,30 euro / 60 ml
Foto: Primetime Communication