17 september 2023, 13 uur, Rivierenhof

Nog 5 nachten slapen en dan is het weer zover. Op zondag 17 september zijn kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders welkom in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof voor het gezellige Vertelfeest. Op het grasveld voor het Sprookjeshuis staan vertellers in verteltenten klaar om jullie te betoveren met verhalen en sprookjes.

Er was eens … Zo start ieder verhaal, enkel de verhalen zijn verdwenen … Verteller Joe Baele gaat vanaf 13 uur samen met jou op zoek. Wees erbij, het wordt spannend! Hopelijk vinden we de verhalen en kunnen we ze voor eeuwig bewaren en vertellen in het magische Sprookjeshuis van het Rivierenhof.

Wandel mee tijdens een betoverende wandeltocht door het bos of luister naar een van de vele vertellingen in de tenten of in het mooie Sprookjeshuis. Kom genieten van voorleessessies, een knutselworkshop en poppentheater of verzin verhalen in de bibmobiel van Deurne. Speel een volksspel op het grasveld of eet een lekker hapje of drankje verzorgd door Kasteel Rivierenhof. We sluiten samen af met een eindverhaal en nodigen iedereen uit mee te dansen op ritmische muziek. Kristine, vertelster bij het Rivierenhof, doet haar laatste vertelling na 40 jaar sprookjes vertellen. Kom je haar mee uitwuiven?

Het Vertelfeest is gratis en vindt plaats van 13.00 tot 18.00 uur in het Rivierenhof in Deurne. Je kan vrij aansluiten bij alle activiteiten. Voor de vertellingen in het Sprookjeshuis reserveer je ter plaatse aan de infostand je gratis plekje. Het volledige programma vind je via www.100jaarrivierenhof.be.

Foto: Copyright: provincie Antwerpen