De Antwerpse lokale recherche, dienst jeugd, is op zoek naar twee minderjarige meisjes. AYA TALHI en AYA EL OUAKILI ZAIDI verdwenen gisteren in de omgeving van het metrostation Plantin. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hen. Wie weet waar de meisjes zijn, of wie informatie heeft die de speurders kan helpen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

De twee meisjes hadden op 25 mei in de namiddag met elkaar afgesproken in de omgeving van de Antwerpse Meir. Ze vertrokken thuis en namen om 14 uur de tram naar de Antwerpse binnenstad. Tussen 16.30 en 17 uur zouden ze terug thuis zijn. Tot op heden heeft niemand nog iets van de meisjes vernomen.

Persoonsbeschrijving
Aya Talhi
AYA TALHI is dertien jaar oud. Ze is 1,69 meter groot en heeft zwarte ogen. Ze is slank gebouwd en heeft zwart lang haar. Op het moment van haar verdwijning droeg het meisje een bronskleurige broek, een wit T-shirt en witte trui, witte sportschoenen van het merk Nike en oorbellen. 

Aya El Ouakili Zaida
AYA EL OUAKILI ZAIDI is 12 jaar oud. Zij is 1,70 meter groot en is normaal gebouwd. Ze heeft bruine ogen en bruin lang haar. Zij droeg op het moment van haar verdwijning een blauw hoofddoek, een trainingsvest van Nike en een trainingsbroek van Adidas met zwarte en rode strepen.

Heb je tips of info? Contacteer de politie
De meisjes zijn voor het laatst gezien in het metrostation Plantin. Wie meer informatie heeft of weet waar de meisjes zich bevinden, kan contact opnemen met de politie op 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Foto: www.politieantwerpen.be