Consumenten willen gezonder eten en Delhaize introduceert regelmatig nieuwe producten om aan deze vraag te voldoen en om haar klanten te inspireren met deze alternatieven. Delhaize ziet nu al een stijging van 30% in de verkoop van haar snacksalades. Om tegemoet te komen aan de steeds groeiende behoeften van de consument, diversifieert de winkel met de Leeuw haar assortiment ‘afhaalproducten’ en kant-en-klaarmaaltijden. Warme of koude maaltijden, voor ‘s middags of ‘s avonds, buddha bowls en One Pans hebben veel succes. Zo kunnen consumenten nieuwe smaken ontdekken en proeven in deze categorieën!

Buddha bowls voor een kleurrijke lunch
De buddha bowls, in de categorie “to go” van Delhaize, zijn slaatjes met duizend en één kleuren. De buddha bowls zijn zeer evenwichtig samengesteld en bevatten meer dan 50% groenten, maar ook granen, zaden en proteïnen. Een explosie van smaken en kleuren die de smaakpapillen prikkelen. Maar deze salades zijn niet alleen voedzaam, ze zitten ook nog eens in een milieuvriendelijke ‘rPET’-verpakking. Dit gerecycleerde materiaal draagt bij tot het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en tot energiebezuiniging.

De buddha bowls zijn ecologisch en kleurrijk en scoren punten, met name de Nutri-Score; alle buddha bowls hebben de score A, wat betekent dat het evenwichtige producten zijn die zonder mate kunnen worden gegeten!

Kies voor de One Pans voor snelle en evenwichtige maaltijden
De One Pans zijn een kans voor Delhaize om haar categorie van kant-en-klare maaltijden uit te breiden en zo haar consumenten evenwichtige en makkelijk te bereiden alternatieven te bieden. One Pans, dat is ook een ruime keuze aan gerechten in saus, groenten en proteïnen. Een Thaise curry met basmatirijst of scampi’s met sobanoedels, One Pans bieden een brede en gevarieerde selectie van volwaardige maaltijden met exotische smaken. Deze bereide gerechten, op te warmen in de pan, krijgen ook Nutri-Score A.
Ze zitten ook in een rPet-verpakking en vormen een evenwichtige, snelle en ecologische oplossing voor uw culinaire wensen.

Foto’s: Delhaize België