Jo en Martina, respectievelijk 79 en 57 jaar, zie je sinds kort schitteren op tv als kandidaten van het programma Grillmasters op VIER. De twee kookvriendinnen volgen al jaren les in de horeca-opleidingen bij het provinciaal volwassenenonderwijs CVO Vitant op Campus PIVA. Net tijdens de uitzending van Grillmasters op 22 mei, geven Jo en Martina samen met hun mede-cursisten een demonstratie Streetfood tijdens de Open-les-avond op Campus PIVA in Antwerpen. Iedereen is die avond welkom om ‘letterlijk’ te komen proeven van de opleidingen van CVO Vitant én uiteraard om mee te supporteren voor Jo en Martina!

CVO Vitant, het provinciaal centrum voor volwassenenonderwijs is bijzonder trots op Jo en Martina. Vijf jaar geleden leerden de dames elkaar kennen op CVO Vitant Campus PIVA. Samen volgden ze al vegetarische gastronomie, modetrends in voeding en hoteldesserten. Dit schooljaar leren ze alles over streetfood. 

Vorige week, in de eerste aflevering van Grillmasters oogstten Jo en Martina niet enkel lof voor de bereiding van hun reestuk met groentengarnituur. Gastheren en juryleden Seppe Nobels en Peter De Clerq waren ook stevig onder de indruk van het prachtig gedresseerde bord. Beide dames zijn verguld met de opmerkingen en verwijzen graag naar hun opleiding bij Campus PIVA. “We hebben heel veel geleerd van onze leerkrachten. Het dresseren van het bord heeft ons hele mooie commentaren opgeleverd bij de auditie-aflevering, maar ook de kennis van snijtechnieken, het maken van schuimpjes en gels,… hebben we kunnen inzetten bij onze deelname aan Grillmasters.”

Op woensdag 22 mei staan Jo en Martina live op de Open-les-avonden op Campus PIVA. Samen met hun medecursisten laten ze je kennismaken met de module Streetfood. Ook de andere opleidingen die je kan volgen op Campus PIVA leer je deze week op een leuke manier kennen. Het enthousiasme van de vele cursisten is immers de beste reclame.  De Open-les-avonden gaan door op 20, 21, 22 en 23 mei. Rondleidingen starten tussen 18.30 uur en 19.30 uur. Inschrijven voor het volgend schooljaar kan je vanaf zaterdag 25 mei, van 9.30 uur tot 14 uur op CVO Vitant, Campus PIVA, Desguinlei 244, Antwerpen.

Ook geïnteresseerd in de opleidingen horeca, voeding en drankenleer, mode of gids & reisleider?

CVO Vitant – Campus PIVA
Desguinlei 244, 2018 Antwerpen
Tel: 03 242 26 19
www.cvovitant.be.

Foto: Jo en Martina tijdens de opnames van Grillmasters – Copyright: Vier / Provincie Antwerpen