Wat een heerlijk weer is het geweest in juli! Hopelijk wordt het in augustus ook prachtig weer, zodat wij vaak het water op kunnen. Vaart u met ons mee? Geniet van een mosselarrangement of een heerlijk Thais diner op het waterIn deze nieuwsbrief leest u wanneer u mee kunt varen met deze tochten.

 

Mosselarrangement

Ieder jaar trekken duizenden toeristen naar Zeeland om te genieten van onze beroemde Zeeuwse mosselen. Hoe leuk is het om verse mosselen te eten op het water, met uitzicht over de Oosterschelde? Vaar mee met de mosseltocht en proef Zeeland vanaf het water!

Tijdens deze tocht vaart u in een kleine groep op de Oosterschelde met de Amelia. U wordt hartelijk aan boord ontvangen door onze crew met een heerlijk aperitief. We gooien de trossen los en verlaten de haven van Yerseke. Daarna neemt u plaats op het Fly-bridge of in de salon, waar onze crew u een informatief verhaal vertelt hoe mosselen in Zeeland worden gekweekt. U zult fantastisch uitzicht hebben over de plekken waar de mosselen groeien.

Daarna zal onze crew u voorzien van een diner met onbeperkt Zeeuwse mosselen, gekookt met verse groenten en geserveerd met heerlijke sauzen, frites en salade. Breidt uw arrangement uit met een bijpassend bier- of wijnarrangement.

De mosseltocht duurt 4 uur. U kunt de tocht privé boeken vanaf 6 personen, of u kunt inschrijven op de volgende data:

woensdag 7 augustus
zaterdag 10 augustus
woensdag 14 augustus

Voor deze inschrijftochten betaalt u € 95 per persoon.

Schrijf in voor het mosselarrangement

Thais op het Water

In samenwerking met Thong Thai verzorgen wij een fantastisch Thais walking dinner van 3, 4 of 5 gangen tijdens een vaartocht over de Oosterschelde. U stapt op in Yerseke (16:30) of Wemeldinge (17:00).

Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een heerlijk aperitief en een amuse. Laat u daarna verwennen door de Thaise keuken tijdens een walking dinner, bereidt door restaurant Thong Thai. Thong Thai bereidt haar gerechten met verse producten: knapperige groenten en sappige stukjes vlees of garnalen, of een heerlijke frisse papaja-salade. Het menu bestaat uit:

– Thaise lenterol en Thaise viskoekjes met huisgemaakte zoete chilisaus
– Mangosalade met gefrituurde wonton, lente ui en pinda´s (extra gerecht bij 4 -gangen)
– Pittige kippensoep met citroengras, koriander, uien, champions en tomaten (extra gerecht bij 5 gangen)
– Geroerbakte eiernoedels, wortel, taugé, lente-ui en grote garnalen in oestersaus
– Een mix van Thaise vruchten in siroop.Thais op het water is het hele jaar door te boeken. U kunt de tocht privé boeken vanaf 6 personen, of u kunt inschrijven op de volgende data:

woensdag 31 juli
woensdag 14 augustus
woensdag 28 augustus

Voor deze inschrijftochten betaalt u € 95 per persoon (bij 5 gangen). Wanneer u voor de tocht van morgen (31 juli) inschrijft met een groep van 4 personen, betaalt u maar voor 3 personen!

Boek uw Thais diner op het water

Verder hebben wij groot nieuws: wij hebben een nieuwe website! In deze nieuwsbrief leest u ook wat wij vernieuwd hebben aan de website.

https://varenzeeland.nl