Tijdens de krokusvakantie wordt Océade opnieuw ondergedompeld in de Carnavalssfeer. Meerdere keren per dag vullen gigantische kleurrijke zeepbellen het  Brusselse waterpretpark. Opzwepende carnavalsmuziek maakt het feest compleet!

Alaaf, alaaf! Nu maandag tot en met zondag 5 maart barst de carnavalsgekte weer los in Océade! Vier keer per dag worden honderden grote en kleurrijke zeepbellen doorheen het waterpretpark geblazen. Aan de kleine en grote carnavalisten de uitdaging om ze te vangen, te doorprikken of er tussen te dansen op de sfeervolle en opzwepende carnavalsmuziek.

Heb je nog niet genoeg aan het zeepbellenplezier, dan kan je je nog steeds wagen op de vele glijbanen – goed voor alles samen 640 meter aan glijplezier.

Alle info rond dit evenement is ook te vinden op de Océade Facebookpagina en op www.oceade.be/nl/.

Naast Mini-Europa vind je Océade, het waterpretpark dat de absolute nummer 1 is in glijbanen in België. Haar grootste troeven zijn samen goed voor 640m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land. Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen zijn. Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Océade is ook de derde meest bezochte attractie in Brussel. www.oceade.be

Praktische informatie
: Bruparck, 1020 Brussel (Laken) – 02 478 43 20 -info@oceade.be
Tarieven Océade (geldig voor 4 uur): €19 voor een volwassene / €16 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30). – €119 voor een kaart voor 10 bezoeken. Er zijn speciale groepstarieven. Voor meer informatie: check www.oceade.be