Je lief of Valentijnsdate trakteren op een romantisch bioscoopbezoek is in België nog steeds een van de meest populaire uitjes op Valentijnsdag. Daarom introduceert Kinepolis tussen zaterdag 11 februari en dinsdag 14 februari de ‘Valentine seats’: naast een ‘Cosy seat’ met fleecedekentje en versnaperingen, bevat de formule een duoticket voor de films ‘50 Shades Darker’ of ‘La La Land’.

“Naar de film gaan is een klassieker en het blijft in België nog steeds een van de populairste Valentijnsuitstapjes,” zegt Frederique Naeyaert, Product Manager bij Kinepolis België, “Daarom maken we de bioscoopervaring tussen 11 en 14 februari graag nog romantischer met de ‘Valentine seats’: een doeltreffende Valentijnsformule om in de juiste sfeer te komen.” Kinepolis_Cosyseats

Het Valentijnsinitiatief bestaat uit twee filmtickets voor de langverwachte film ‘50 Shades Darker’ of de zevenvoudig Golden Globes winnaar ‘La La Land’. Koppels kunnen hierbij dicht tegen elkaar aankruipen in twee extra comfortabele zetels, uitgerust met een tafeltje, een inklapbare armleuning en een kapstok. Bovendien zullen twee flesjes Bernard Massard, een popcorn, een zakje M&M’s en een doosje Belgische cuberdonsnoepjes aan de ‘Valentine seats’ klaarstaan. “Zo hoeft men niet meer in de candy shop aan te schuiven en kan men nog meer quality time met de partner doorbrengen. Ten slotte krijgen de filmkijkende tortelduifjes een fleecedekentje van Kinepolis cadeau om de avond extra knus te maken,” aldus Naeyaert.

De ‘Valentine seats’ zijn beschikbaar tussen zaterdag 11 februari 2017 en dinsdag 14 februari 2017 in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Liège en Imagibraine. Prijs: € 49,95 te reserveren via www.kinepolis.be.