Van 18 tot en met 21 juli kan je de tentoonstelling bezoeken tot 21u, en er is een extra openingsdag op maandag 20 juli.

De expo rond de kunst en het activisme van de Amerikaanse kunstenaar is stevig op weg om onze meest succesvolle tentoonstelling ooit te worden. Om er voor te zorgen dat je deze historische expo niet hoeft te missen, gelden er buitengewone openingsuren van 18 t.e.m. 21 juli. De tentoonstelling is dan uitzonderlijk ook te bezoeken op maandag, en houdt bovendien elke dag de deuren open tot 21u. 

De allerlaatste dag van de expo wordt bovendien extra feestelijk want deze valt samen met de Nationale Feestdag op 21 juli. De jonge acrobaten van Circus Zonder Handen geven die dag demonstraties parkour om 14u, 16u en 18u op de buitenruimte van Bas Smets bij de ingang van het Paleis voor Schone Kunsten.

Dankzij de Engie Foundation mag het personeel van het CHU Sint-Pieters- en Erasmusziekenhuis samen met hun familie gratis op bezoek in de tentoonstelling van Keith Haring als huldiging voor hun inzet tijdens de corona-crisis.

Het zijn tevens de laatste dagen van onze andere lopende tentoonstellingen, die wel de reguliere openingsuren volgen: Mondo Cane van Harald Thys en Jos De Gruyter, The World as a Pavillion van Vjenceslav Richter en Ah, Quelle Aventure! van Jacqueline Mesmaeker. De expo The Magician & the Surgeon van Ana Torfs heropent vanaf 19 augustus, na de zomersluiting voor onderhoudswerken aan het gebouw.

Momenteel zijn de corona-maatregelen van kracht. We bieden twee opties aan om tickets met uurslot te reserveren:
– online via www.bozar.be
– telefonisch via het callcenter op +32 (0)2 507 82 00

BOZAR – Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel

Foto: Caroline Lessire / www.bozar.be