De stad Krakow organiseert van van 10 tot 17 april 2017 de 14e editie van het Festival van Misteria Paschalia. Dit festival gewijd aan de Barok en Renaissance muziek is een van de belangrijkste in Europa. Het programma bestaat uit een voorstelling van de erfenis van de Europese muziek daterend vanaf de Middeleeuwen tot aan de Klassieke periode. 7 dagen voor 7 concerten uitgevoerd door erkende meesters en vooraanstaande vertolkers van Oude Muziek met de medewerking van getalenteerde jonge musici.
Frankrijk is het land waar de organisatoren het openstellen van dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van het festival. Tijdens de Goede Week, zal de meest bekende dirigenten en solisten uit Frankrijk en andere landen meesterwerken van oude Franse en Europese muziek te presenteren.
Zeven uitzonderlijke concerten voor zeven avonden die u zich zeker zal herinneren. Deze concerten zullen plaats vinden in prachtige locaties in Krakow zoals de Sint Katharina kerk of de Sint Kinga kapel in de zoutmijn van Wieliczka of nog, en dit voor de eerste keer, in het gloednieuw ICE Krakow International Conference en Congress Center.

Wij nodigen u van harte uit deze onvergetelijke reis in de wereld van de Oude Muziek te ondernemen alsook kennis te nemen met het programma van het Festival van dit jaar.

OPGEPAST : de tickets en “passen” voor het festival van Misteria Paschalia zijn beschikbaar via de site www.eventim.pl en in de 4 infopunten van de stad Krakow.
De pass voor het festival met daarin begrepen een ingang voor alle concerten van het festival kost 500 PLN (+/- 125€). De basisprijs schommelt  tussen 40 PLN (+/- 10€) en 120 PLN ( +/- 30€).

Meer info via : http://www.misteriapaschalia.com/en