Nieuw cultuurcentrum TriArte maakt belofte waar met gevarieerde openingsweek in legendarische Antwerpse cultuurtempel
Dans, musical, opera, pop, klassiek, jazz, (kinder)theater en drag queens blazen vanaf 29 oktober 2021 nieuw leven in Arenbergstraat 10

Na bijna 2,5 jaar stilte en duisternis steekt het nieuwe cultuurcentrum TriArte vanaf 29 oktober opnieuw de lichten aan in Arenbergstraat 10 – Antwerpen, het mythische adres waar het Echt Antwaarps Theater meer dan 32 jaar lang z’n producties op de planken bracht. Met een kleurrijke en gevarieerde programmatie maakt TriArte meteen de oorspronkelijke belofte: een podium bieden aan en voor alle vormen van cultuur, meer dan waar. Tickets & info: www.triarte.be

Van 29 oktober tot en met 7 november 2021 kunnen de eerste bezoekers van TriArte al meteen een zeer divers palet aan talent ontdekken. Ballet, flamenco, musical, opera, pop, jazz,  (kinder)theater, drag queens en nog tal van verschillende kunstvormen vinden hun plaats op de planken van de iconische theatervloer, tijdens deze openingsweek boordevol cultuur voor jong én oud. Bekijk onderstaand het mooie aanbod.

TriArte is een gloednieuw zelfstandig kunstencentrum op de meest perfecte locatie die maar denkbaar is: daar waar vanouds iedere straatsteen theater ademt!

TriArte wil dit iconische theatergebouw dag en nacht “levend maken”. De theaterbuurt moet ook op deze plaats een bruisende omgeving worden, waar er altijd wel iets te beleven valt voor een zo divers mogelijk publiek.

TriArte wil een mogelijk antwoord zijn op de eeuwig heersende “zalenjacht” van talloze  gezelschappen, verenigingen en particulieren. Hiertoe zijn er verschillende locaties te huur, van een ruime repetitieruimte, over de Salons tot de Theaterzaal toe. De inkomhal en de traphal zijn ideale plaatsen om foto’s of schilderijen tentoon te stellen.

 

Voor het volledige programma van Triarte tot op heden, tickets en info: www.triarte.be 
Tel: +32 470 585 131

 

Musical Memories (30/10 – 20u)

 

 

 

 

 

 

 

A Trip Through Dance (29/10 – 20u)

 

 

 

 

 

 

 

At The Opera House (31/10 – 15u)

 

 

Boudewijn le roi triste (2/11 – 20u)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Grand Café Othello kan je steeds terecht voor een natje en een droogje, of het theater nu open is of niet

Contacteer ons voor meer informatie: info@triarte.be