Vijfendertig jaar geleden leende acteur, schrijver en regisseur Tom Van Dyck de theatertekst Wachten op Godot uit de Herentalse bibliotheek. In het één-programma Vandaag beloofde hij het boek terug te brengen.

Na bijna 35 jaar geeft acteur, schrijver en regisseur Tom Van Dyck de beroemde theatertekst Wachten op Godot terug aan Herentals. Op zondag 24 januari om 10.30 uur overhandigt hij het boek aan bibliothecaris Anja Geuns tijdens Boeken en Bubbels. De overhandiging en het boekenprogramma worden gelivestreamd vanuit de kerk van Morkhoven.

Tom Van Dyck laat tijdens Boeken en Bubbels zijn literaire helden aan het woord, die hem als acteur en als mens gevormd hebben. De ambassadeur van cc ’t Schaliken nodigt Erik Goris en Jos Van de Pol uit, zijn oud-leraren Nederlands van het Sint-Jozefscollege. Ook zijn vroegere toneellerares aan de Herentalse muziekacademie, Mia Van Roy, schuift aan. Voor de muziek zorgt gitarist Geert Hellings.

Deze voorstelling wordt live gestreamd vanuit de kerk van Morkhoven. De link van de livestream vindt u op https://www.schaliken.be/programma/boeken-en-bubbels-9.

MEER INFO

Cultuurcentrum ’t Schaliken:
Grote Markt 35, 2200 Herentals
014-21 90 88
cultuurcentrum@herentals.be
https://www.schaliken.be/programma/boeken-en-bubbels-9

Foto: Kris Van Exel / www.schaliken.be