Na een gedwongen pauze van meer dan anderhalf jaar werden deze zomer de voorstellingen van Daens, de musical terug hervat in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Omdat er heel wat voorstellingen ingehaald moeten worden zijn er extra acteurs aangetrokken die hun rol zullen afwisselen met de huidige cast. Acteur Tom Audenaert, die met Daens zijn musicaldebuut maakt, zette gisterenavond alvast een zeer verrassende prestatie neer. Hij kruipt in de huid van priester Ponnet en doet dat met de nodige portie subtiele humor.

Samen met Roger Bolders, die de rol van Bisschop Stillemans voor zijn rekening nam, werden beide acteurs getrakteerd op waanzinnig applaus en een staande ovatie. Momenteel zijn er opnieuw tickets beschikbaar voor voorstellingen tot en met december 2021.

Op 21 februari 2020 ging de nieuwe, spectaculaire versie van de succesmusical Daens in première. Na amper 1 week moesten de voorstellingen echter al gestaakt worden. Na een verplichte pauze van 17 maanden werden de voorstellingen deze zomer terug hervat. 

Onder aanvoering van titelrol-speler Peter Van de Velde, die een krachtige en tegelijk ook breekbare Adolf Daens neerzet, krijgt het publiek een aangrijpende voorstelling te zien met een overtuigende cast die er ongelooflijk van geniet om weer voor publiek te mogen spelen. De muziek van Dirk Brossé werd ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen.

Studio 100 Pop-Up Theater Puurs
tickets & info via www.daens.be

Foto: www.studio100.be