Meer het gemoedelijke type? Wel, sla deze mail gerust over. Want Tokyo zindert, bruist en grijpt je bij de lurven. Deze metropool slorpt je op om je pas dagen later uit te spuwen. In die periode ontdek je authentieke steegjes en tempels, zie je de meest bizarre figuren, weggelopen uit een fantasy film passeren en eet je sushi zoals je die nog nooit geproefd hebt.

In 6de versnelling ontdek je hoogtechnologische snufjes, verdwaal je in de winkels en kijk je je ogen uit, terwijl de torens hoog boven je uittorenen. Maar net zo goed drink je een kopje thee met een oude inwoner in een achterafsteegje waar alle drukte aan voorbijgaat. Tokyo is een stad van contrasten. Ben jij klaar om er in te duiken? Wij geven je alvast onder de vorm van een Belgische gids een reddingsvest mee. Succes!

Voor amper € 699? Correct!

Een rechtstreekse vlucht brengt je naar Tokyo waar je avontuur begint. 4 nachten verblijf je in het Tokyo Kiyosumi Shirakawa *** hotel (of gelijkwaardig). De ideale uitvalsbasis om deze metropool te verkennen. Een wandeling van een halve dag met Nicolas, onze Belgische stadsgids in Tokyo is inbegrepen. Perfect als je voor de eerste keer Tokyo verkent. Leer je oriënteren en laat je vervolgens meevoeren met de stroom, gegarandeerd beleef je meer dan je ooit had durven vermoeden.

Foto’s: www.connections.be