Ben je helemaal weg van de stadse drukte en de vibe van een wereldstad, maar ben je net zo goed na een paar dagen toe, aan heerlijk plat op de rug genieten van de zon, met een Mai Thai in de hand? Dan is deze deal op jouw lijf geschreven.

Tijdens deze 11-daagse reis verblijf je in het bruisende Bangkok, waar de geur van streetfood je neusgaten vult, de drukte soms immens is, maar er net zo goed nog heel wat ruimte is voor authenticiteit en tempels. Een binnenlandse vlucht brengt je vervolgens naar het levendige Phuket, waar heerlijk zonnebaden en van de natuurpracht genieten centraal staat.

Voor amper € 999 pp combineer je het beste van beide werelden, logeer je in bijzonder comfortabele hotels en ga je zelfs op een heuse streetfoodtour in Chinatown. Gekker wordt het niet!

Een vlucht met Etihad brengt je naar Bangkok, waar je 3 nachten verblijft in het Boutique hotel Shanghai Mansion****. Een lokale gids neemt je mee op een streetfoodtour en laat je kennismaken met het Thaise smakenpallet in Chinatown. Vervolgens brengt een binnenlandse vlucht je naar Phuket, waar 5 nachten in het luxeresort Burasari Resort & Spa **** op het programma staan. Heerlijk genieten!

Inbegrepen: Vluchten met Etihad Airways, binnenlandse vlucht Bangkok-Phuket, transfers luchthaven-hotel (h/t), 8 nachten in vermelde hotels, incl. ontbijt, volledige dag privé streetfoodtour.

Nood aan nog wat meer luxe?
Vanaf € 1.399 is een upgrade mogelijk naar het Sofitel So ***** hotel in Bangkok en het The Slate ***** hotel in Phuket.

Foto’s: www.connections.be