Schilderen kan een vaccin zijn, maar kan ook verwerking, beleving of vernieuwing zijn. Na vijftig jaar experimenteren met abstractie en kleur heeft Chris Dyck een duidelijke, eigen stijl verworven. Haar werk is speels, ondeugend, dromerig, passioneel, onverwachts, soms vreemd, maar telkens vernieuwend.

Chris Dyck is medeoprichtster van het Herentalse kunstatelier Tabula Rasa, dat dit jaar zijn vijfentwintigjarig jubileum viert. Door de coronamaatregelen wordt dit jubileum uitgesteld tot volgend jaar. 
Deze retrospectieve van de voorzitster van het kunstatelier is al een voorproefje voor dit jubileum. Op deze manier nodigt Chris Dyck iedereen uit om haar vijfenzeventigste verjaardag met haar te vieren.
 
De opening vind plaats op vrijdag 6 november 2020 om 20 uur. De opening gebeurt in aanwezigheid van de kunstenaar en met muzikale omlijsting door Piet Stryckers op viola da gamba. Inschrijven is verplicht,
Via onze website en kunstateliertabularasa.be kunt u ook een virtuele rondleiding volgen door de expo.

De tentoonstelling loopt van zaterdag 7 november 2020 tot en met zondag 29 november 2020 (elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00 geopend).
 
De tentoonstelling kan digitaal bekeken worden op deze pagina en op www.kunstateliertabularasa.be. De montage gebeurt door Polish Plumbers Productions (Mark Eelen en Tim Leysen).

Van zaterdag 7 november tot en met zondag 29 november 2020 (elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00 geopend).
Gratis. Reserveren voor opening verplicht.

Foto: www.schaliken.be