Wil je al lang met de camper door de USA trekken? Grijp nu je kans om tegen buitengewone voorwaarden de beroemde Nationale Parken te bezoeken. Tot 15 januari 2019 kunnen we je knotsgekke voorwaarden aanbieden, waar je hart ongetwijfeld een tik van overslaat.

Je start met een Delta Airlines vlucht naar Las Vegas, waar een camper staat te blinken. Wij voorzien alle extraatjes, zodat jij zorgeloos je kilometers kan malen en de ene ontdekking na de andere doet. In de vanafprijs van € 999 pp zijn zelfs 2.400 km, alle basispacks en de verzekering inbegrepen. Dat is 15 dagen lang genieten, dat verzekeren we je.

Bekijk vandaag nog de mogelijkheden, maak je klaar voor een epische roadtrip door het westen van de USA en neem het stuur in handen. Boek snel, want het aantal campers en de plaatsen zijn beperkt!

Voel je vrij als een vogel! Ga en sta waar je wil in je volledig uitgeruste camper. De ideale formule voor een reis met vrienden, voor jonge koppels of kleine families. Een geïmproviseerde picknick aan een verlaten meer of een gezellige BBQ op een kampeerplekje? Vrijheid en ontspanning gegarandeerd!

Inclusief: Vluchten Brussel – Las Vegas met Delta Airlines, 15 dagen huur camper El Monte type C22, 23kg bagage, basisverzekering, preparation fee, kitchen kit, personal kits, 1500Miles (2.400km).

Optioneel: Uitbreiding basisverzekering, pre-en/of postnachten in Las Vegas

Foto’s: www.connections.be