Het zesde boek van Survivor Dogs – De Hondenstorm beleef je samen met het hoofdpersonage Lucky de hond en wij zien de wereld door zijn ogen. Dit is het laatste spannend deel van Survivor Dogs met een meeslepende finale vol spanning en emotie waarbij je het hele boek door op het puntje van je stoel zal zitten.

De Hondenstorm is begonnen…

Wanneer Alfa de troep verlaat, neemt Snoes het roer van hem over. Lucky hoopt dat eindelijk een periode van rust en vrede aangebroken is. Maar nog steeds wordt hij geplaagd door visioenen over een vreselijke toekomst een toekomst waarin elke hond zal moeten vechten om te overleven.

Doelgroep vanaf 10 jaar.

1.De verlaten stad

2.Een verborgen vijand

3.De duisternis valt

4.Geen weg terug

5.Het oneindige meer

6. De hondenstorm

 

Auteur : Erin Hunter bestaat helemaal niet deze naam wordt gebruikt door een schrijverscollectief bestaande uit vijf schrijvers plus hun redacteur.

Cherith Baldry, Kate Cary, Tui Sutherland, Gillian Philip en Inbali Iserles en Victoria Holmes als redactrice. Deze vormen samen het brein achter de successeries Warrior Cats, Seekers en de Survivor Dogs. De samenwerking is duidelijk een succes, want eerdergenoemde series zijn zowel bij ons als in het buitenland een hit.

Autors: Erin Hunter

ISBN: 9789 002 264 344

Prijs: 14,99€

Uitgeverij: WPG