Eind december startten we een steunactie voorRataplan, want het  is financieel immers niet makkelijk en we willen een kwaliteitsvol programma blijven presentern. Gelukkig hebben we jullie als supporters en engageerden al meer dan 70 mensen zich als donateur. Onze grote dank gaat naar hen.

Dankzij kleinere en grotere giften ontvingen we al bijna10.000 euro! Ons doel voor 2019 is om 25.000 euro te verzamelen! Dat is dus haalbaar.

Denk er eens over na, stort een groot of klein bedrag (of geef misschien een doorlopende opdracht…). We zijn met alle steun blij. 

Zoals we vroeger al schreven: zo word je symbolisch mede-eigenaar van een broedplaats voor jong stedelijk talent, een unieke plek voor jazz en het gezelligste zaaltje van ’t stad.
  
REKENINGNUMMER Rataplan vzw
BE92 7330 0426 7323
mededeling: STEUN

Het enthousiasme van de vele vrijwilligers, raad van bestuur en medewerkers is er meer dan ooit. We hopen dat ook jij zal meestappen in ons verhaal. 

De medewerkers: Atia Reta, Lou Konyk, Zeno De Bruyn, Soraya Rademaker, Stefan Gevaerts en Femke Vanpoucke, en de bestuurders: Els Van Effelterre, Barbara Wyckmans, Robby Cleiren, Paul Schyvens, Michel Price.

P.S. Wens je een factuur? Mail naar steun@rataplanvzw.bemet het bedrag dat je wenst te schenken, facturatiegegevens en BTW-nummer. Je ontvangt vervolgens een factuur met vermelding ‘promotionele ondersteuning’.

Alle donateurs krijgen een vermelding op onze website, wil je dit niet: laat het ons weten via bovenvermeld mailadres.
Helaas kunnen we geen belastingsattesten bezorgen.

WIJNEGEMSTRAAT 27
2140 BORGERHOUT

Foto: WWW.RATAPLANVZW.BE