19 mei 2024 was een feestelijke dag om nooit te vergeten Herbert Flack deed zijn comeback als inspecteur Van In, niet voor TV, maar in een interactieve theaterstuk “ASPE – MOORD IN DE STUDIO”.  Heel bekend Vlaanderen verzamelde zich langs de rode loper van Play Zuid om samen deze gebeurtenis met de legendarische inspecteur Van In, een moordzaak, op te lossen.

 

Het publiek komt niet langer zomaar in een theaterzaal om een toneelstuk te zien; deze ervaring biedt veel meer. Bij aankomst betreed je een grootse tv-studio waar je de opnames van een live tv-show kunt bijwonen. Deze show wordt gedragen door een sterrencast: Herbert Flack, Bert Verbeke, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Patricia Goemaere, Gert Winckelmans, Frans Maas en Manou Kersting brengen de personages tot leven. De gehele ruimte van de zaal wordt optimaal benut als studio. Dankzij een grote, centrale catwalk ervaar je als toeschouwer een unieke mix van realiteit en fictie. Deze opvallende keuze is het werk van regisseur Jaak Lema en zijn creatieve team. De opzet zorgt ervoor dat je als toeschouwer, midden in de opnamestudio, de spanning maximaal voelt, alsof de moordenaar zich naast je bevindt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASPE – MOORD IN DE STUDIO: Een Hoogstaande Theaterbelevenis en het is een topvoorstelling die je meesleept in een wereld van spanning en geheimen. Dit is niet zomaar een toneelstuk, je wordt volledig ondergedompeld in het verhaal, alsof je zelf onderdeel ervan bent.

Gebaseerd op een bestseller, biedt dit theaterstuk alles wat je van een goed misdaadverhaal mag verwachten, spanning, onverwachte plotwendingen en diepgaande geheimen. Het is een ervaring die je niet wilt missen en die je maar één keer kunt meemaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voorstelling loopt tot 16 juni 2024 in Play Zuid, Antwerpen. Wees er snel bij om kaarten te bestellen, want dit evenement is een must voor elke liefhebber van spannende en hoogstaande theaterproducties. De première kreeg een staande ovatie van het publiek, wat duidelijk maakt dat dit stuk een onvergetelijke ervaring is.

Met Herbert Flack als de iconische inspecteur Van In, ondersteund door een schitterende cast, garandeert ASPE – MOORD IN DE STUDIO een onvergetelijke avond vol topklasse acteerwerk. Mis deze unieke kans niet om een van de beste theaterstukken van het jaar te beleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERACTIEF, wat maak je mee in ASPE – MOORD IN DE STUDIO
Net voor de opnames van de populaire tv-show “Wat een Leven”, waarin de inmiddels gepensioneerde, maar befaamde commissaris Van In als centrale gast in de zetel mag plaats nemen voor een programma over zijn leven, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen in de opnamestudio. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef, vroegere medewerker van de grote Van IN, heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang zouden kunnen hebben bij de dood van de regisseur. Lukt het De Swaef wel deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin, die maar de gast in de studio is, zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren. Niemand mag de zaal hoegenaamd verlaten, want voor zo’n onderzoek is iedereen een verdachte. Zal het publiek hoe dan ook De Swaef kunnen helpen om de moordenaar te vinden voordat deze weer toeslaat…? waar kan je u nog aan verwachten, zit u wel veilig in deze studio wie zal het u vertellen..? Bereid je zeker voor op een spannende en interactieve ervaring in “Moord in de Studio” U als genodigde in deze studio speel een grote rol met als medewerking om deze Moord op te lossen, hopelijk gaat dit wel lukken…?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BACKSTAGE PRODUCTIES HAALDE DE KAAP VAN 11000 VERKOCHTE TICKETS EN MAAKT CAST EN PUBLIEK ALVAST BLIJ MET DE AANKONDIGING VAN EEN EXTRA VOORSTELLING OP 10 JUNI OM 20 UUR.

 

PLAY ZUID, is een pracht locatie in Antwerpen, het zijn de originele studio’s waar programma’s voor Play 4 worden opgenomen, voor u wel bekend via talrijke avonden in uw zetel voor het TV toestel. Om het interactief concept een hoger niveau en kracht bij te zetten, speelt ASPE – MOORD IN DE STUDIO zich af in de grootste en echte TV studio bij Play Zuid, Antwerpen. De place to by met het perfecte decor om acteurs en publiek zo dicht mogelijk, in dit moordstuk, bijeen te brengen. Eens je binnen bent zit je mee in het complot, je wordt zelfs ook ondervraagd door de politie tijdens de pauze, je kan rekenen op een compleet beleving.

nog tot 16 juni 2024

Regie | Jaak Lema
Script | Peter Römer & Frank Van Laecke
Locatie | Play Zuid – Antwerpen

Q-Park Steendok
Waalsekaai 69A
2000 Antwerpen

https://www.backstage-producties.be/programma/aspe-moord-de-studio