In de paas- en zomervakantie heet kinderfestival Speel-O-Rama alle kinderen van 7 tot 13 jaar welkom om zich (creatief) uit te leven. De splash-editie tijdens de paasvakantie zorgt voor speelplezier en waterpret. Tijdens de zomermaanden geniet je 4 weken lang van verschillende ateliers, workshops en attracties. 
Programma Speel-O-Rama Splash
Knutselatelier
We gaan aan de slag met schaar, papier, touw en lijm en maken samen de mooiste marionetten! Dansende dieren, gekke vogels en klimmende kikkers, ze komen allemaal aan bod!
 
FX lab ‘Movie Ride’
Leer hoe een film wordt gemaakt en ga aan de slag met special effects. Bedenk een leuk scenario, verkleed je en bouw je eigen miniatuurdecor. Wil jij bij de filmcrew komen? Actie!
 
Theater
Leer grappige toneeltjes in elkaar steken en laat de gekste versie van jezelf zien.
 
Creatief met cement
Ontdek wat voor leuks je allemaal met cement kan doen. We gaan mixen en gieten om zo toffe kaarsenhouders en magneten te maken.
 
Drukken 
Leer drukken met etsen op zinken platen en rijstpapier en maak de mooiste beelden met allerlei vreemde voorwerpen. Een nieuwe workshop waar je iets origineel kan maken om mee naar huis kan nemen.
 
Attracties
Springen en klimmen op supercoole springkastelen voor groot en klein.
 
Zwemmen
Neem zeker je zwemgerief en handdoek mee want Speel-O-Rama heeft een zwembad mét een graaf springkasteel, de Crab-Run! Op dit avontuurlijke springkasteel kruip je onder de tanden van een piranha en in de klauwen van een krab.

Praktisch
15 tot 19 april 2019
van 10 uur tot 16.30 uur
Zappa en zwembad | August Leyweg, Antwerpen-Kiel
2 euro inkom per dag | contant of bancontact
Meer info via 03 338 34 77 of jeugddienst.antwerpen@antwerpen.be
Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen 7 en 13 jaar. Kinderen tot 6 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene. Meer info over ‘Afspraken en regels’ kan je onderaan deze pagina uitklappen. 

Foto & illustratie: Noortje Palmers & Stijn Bels