Kan jij niet wachten om opnieuw je latten onder te binden? Mag het eens wat anders zijn? Wel, tot vrijdag 7 juni 2019 boek jij je fenomenale skitrip naar Canada aan een spotprijsje. Trek naar de pistes van Marmot Basin, geniet van de pracht van de Rocky Mountains en beleef de skitrip van je leven. Meer dan 100 km piste, een levendige après-ski en activiteiten die je van je sokken blazen. Een ritje met de sledehonden, een wildlife safari of de prachtige Maligne Canyon? Rep je naar de bijzondere poedersneeuw, verover de pistes en ga sneeuwzeker skiën.

Skistation Marmot Basin ligt in het hart van de Rocky Mountains omgeven door de adembenemende natuur van het Jasper Nationaal park. Deze oase van rust staat bekend voor zijn droge poedersneeuw. Over de sneeuwzekerheid hoef je je hier geen zorgen te maken, iedere winter valt er meer dan 500 centimeter sneeuw. Het hoogste punt ligt op 2612 meter en het skiseizoen duurt maar liefst 6 maanden (november tot mei). Niet minder dan 100 kilometer pistes in een gebied van 696 hectare, zorgen ervoor dat je je hier gemakkelijk een week kan uitleven op de latten.

Inbegrepen: Vluchten Brussel-Edmonton via Amsterdam, 7 nachten hotel, 6 dagen skipas Marmot Bassin, lokale taksen en BTW, huurwagen (ongelimiteerd aantal km) + verzekering.

*Aanbieding geldig tot en met 7 juni 2019

Foto’s: www.connectioins.be