Zaterdag 30 maart 2019 houden de deelnemers aan de 60 km lange zeer gevarieerde Noord-Friese Winkeltjesroute open huis van 09.00 tot 17.00 uur, gevolgd door een fair in de kerk van Lichtaard op zondag 7 april van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor de tweede keer sinds de oprichting van de Noord-Friese Winkeltjesroute organiseren de leden een voorjaarsfair in een kerk. 7 April is de Gertrudiskerk aan de Noardermieddyk 3 in Lichtaard het decor.

Dorian Hofker van Bed and Breakfast Bij De Pastorie en Bunzlau Castle en Brocante: “De ondernemers toveren het kerkje om tot een gezellige markthal waar werkelijk van alles te koop is. Het aanbod zal een afspiegeling zijn van wat de veertien winkeliers en atelierhouders verkopen in hun winkels. Te denken valt aan woonaccessoires, kleding, brocante, sieraden, bloemen en kunst. Naast de mogelijkheid om gezellig te komen rondneuzen, wordt er koffie en thee met iets lekkers verkocht.

De fair is vrij toegankelijk tussen 12.00 u tot 17.00 uur. De bazaar is een initiatief van de Noord-Friese Winkeltjesroute. De winkels en ateliers van de deelnemers zijn vanwege de fair 7 april gesloten.

Meer info:
www.noordfriesewinkeltjesroute.nl
Friesland reisgidsen, magazines en routekaarten:
www.frieslandhollandwebshop.nl
Vakantiebestemming Friesland Holland:
www.provinciefriesland.frl

Foto: www.friesnieuws.nl