2/3 Boekvoorstelling en praatavond Freddy Maertens
Op donderdag 2 maart vanaf 20u00 presenteert wielerlegende en tweevoudig wereldkampioen Freddy Maertens zijn ultieme biografie: ‘Freddy! Waarom het liep zoals het gelopen is’. Maertens, gastheer in het Centrum Ronde van Vlaanderen, presenteert zijn biografie samen met auteur Filip Osselaer en onder begeleiding van een vleugje muziek.

Gratis toegang. Inschrijven via info@crvv.be
8/3 Meet & Ride
Zoveel mogelijk vrouwen op de fiets krijgen en vrouwen met elkaar in contact brengen om samen te fietsen. Dat is ondertussen waar Ladies Fun Sports voor staat. Met deze MEET aan het begin van het nieuwe fietsseizoen – én op Internationale Vrouwendag – kan je in real life kennismaken of bijpraten met andere fietsende vrouwen. Na 8 maart ga je voor een RIDE (TOGETHER)! Omdat samen fietsen nu eenmaal leuker is dan alleen.

PROGRAMMA:
18h30: Doors
19h: Welcome
19h10: Stephanie Scheirlynck over wat je best eet en drinkt wanneer je gaat fietsen
19h40: Barbara Torfs over doen wat je graag doet
20h10: Launch Little Black Bike 2017 Collection
20h30: Drinks & Talks
Plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 3 maart.
Bijdrage is 5 euro (incl. glaasje bubbels (of frisdrank)).
9/3 Infoavond fietsen in groep
Fiets je regelmatig in groep? Ben je je bewust van jouw rechten, plichten en aansprakelijkheid? Samen met fietsongeval.be en GRINTA! organiseren we op donderdag 9 maart een infosessie waarin alle aspecten aan bod komen. Gratis toegang, start om 20u. Inschrijven via info@crvv.be
16/3 Filmavond
Naar jaarlijkse gewoonte is er op 16 maart terug een gratis filmavond. Dit jaar kunt u genieten van het prachtige ‘Jour de fête’, een film van Jacques Tati. De organisatie gaat uit van de stedelijke bibliotheek Oudenaarde, u kan bij hen terecht voor inschrijvingen via bibliotheek@oudenaarde.be of via 055/30.19.33.
25/3 Wielerquiz
Op zaterdag 25 maart organiseert HetisKoers! in samenwerking met het Centrum Ronde van Vlaanderen het officieuze Belgisch Kampioenschap Wielerquiz. Sinds 5 jaar organiseren zij dit fenomeen in Nederland en nu is het tijd deze avondvullende multimediale wielerquiz in het hol van de leeuw te organiseren! De presentatie is in handen van voormalig directeur Rik Vanwalleghem.

De wielerquiz wordt gespeeld in teams van maximaal 5 mensen. Tickets kosten 7,50 euro per persoon (incl. toegang tot het RondeMuseum) en zijnhier te koop.

Deuren openen om 19:00. De quiz begint om 19:30.