Hiermee is San Marco Village één van de horecazaken die voldoen aan de strengste eisen opgelegd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid).

Hun veiligheidssysteem kan niet alleen alle voedselrisico’s tot een minimum beperken, maar kan bovendien de producten van begin tot einde van de productiecyclus traceren en controleren. Hygiëne en versheid worden in de keuken nauwlettend in het oog gehouden. 

De eisen van het FAVV verplichten elke horecazaak om een autocontrolesysteem op te zetten dat de veiligheid van zijn producten garandeert. Dit systeem moet beantwoorden aan de normen van het “Hazard Analysis and Critical Controle Pointsystem” (HACCP).
Het veiligheidssysteem van San Marco Village werd gecertificeerd, waardoor ze dit door middel van een “Smiley” aan hun gasten kenbaar kunnen maken.
Dat is voor u een teken van kwaliteit.

San Marco Village
Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle
+32 844 89 77 – info@sanmarcovillage.be

Foto: San Marco Village