Beste hetpaleis-bezoeker,

Wat is het stil in hetpaleis, zonder jullie.

We zijn blij dat de recente Covid 19-cijfers hoopgevend zijn maar het is helaas nog te vroeg voor de opening van onze zalen. In navolging van de beslissing van de Veiligheidsraad blijft hetpaleis dan ook gesloten tot het einde van dit seizoen en annuleren we met pijn in het hart de geplande voorstellingen, workshops en events in mei en juni. 

Wie een kaartje had voor een van deze voorstellingen ontvangt een mail met de mogelijkheden tot omruiling. Het doet goed om te zien dat veel mensen er ook voor kiezen hun tickets te doneren aan hetpaleis. Wij zorgen ervoor dat deze bedragen doorgestort worden aan de acteurs en theatermakers.

We proberen voor zoveel mogelijk geannuleerde voorstellingen een nieuwe datum te vinden en werken achter de schermen gepassioneerd verder aan het nieuwe seizoen 20-21. Een seizoen dat er ronduit geweldig uitziet. Met zowel grote namen als jong talent. We hopen jullie zo snel mogelijk nieuws te brengen. Hou jullie mailbox en onze website in de gaten. 

Hou het gezond en veilig en we kijken ernaar uit elkaar van zodra het kan terug in hetpaleis te ontmoeten. Wij blijven dromen. Binnenkort weer samen met jullie.

Het team van hetpaleis.

* We blijven uiteraard de richtlijnen van de Veiligheidsraad op de voet volgen. Als coronarestricties op langere termijn nodig zijn, doen we er alles aan om een veilige omgeving te creëren, met optimale hygiëne- en afstandsmaatregelen en indien nodig vlotte annulatiemogelijkheden.

Foto: www.hetpaleis.be