Sinds hun eerste passage in Antwerpen in 1993 zal het de twaalfde keer zijn dat het gezelschap achter de kleine Reuzin, de Oma, de Duiker en de Olifant op het programma van Zomer van Antwerpen staat. 

‘Miniatures’ is het verhaal van een piloot van Royal Airlines, die tijdens een vlucht achter de knoppen in slaap valt. Samen met de piloot tuimel je in een droomwereld waarbij je met een vergrootglas kijkt naar onze wonderlijke, maar soms ook minder mooie wereld op kleine schaal.

Royal de Luxe staat garant voor grote gebaren, pure magie en gecontroleerde gekte. ‘Miniatures’ is een spektakelvoorstelling op een ander formaat dan je van hen gewend bent, maar met een even grote impact. Voor de gelegenheid wordt de parking van Den Bosuil omgetoverd tot speelvloer met grote tribunes.

De voorstelling is gratis te bezoeken, maar wil je zeker zijn van een plaatsje: kom op tijd. De deuren openen twee uur voor aanvang om 14u. Er is een bar om nog iets te drinken in afwachting van de voorstelling, die om 16u begint. 

3 t/m 7 juli
aanvang 16u, deuren openen om 14u
Gratis toegang
Jan Welterslaan, Parking Bosuilstadion, Deurne

Foto: Victor Tonelli / www.zva.be