Vorige week kon je zien hoe Peter Hens met Rookie Comedy de vierkoppige jury van Belgium’s Got Talent inpalmde. Nadat hij het liedje ‘Ik mag mijn zusje niet meer slaan’ speelde kreeg hij van alle juryleden een overtuigende “JA”! De jury vergeleek Peter Hens met Urbanus en Jens Dendoncker noemde hem zelfs: “Oprecht funny”!

Rookie Comedy gaat door naar de volgende ronde!

Wat is Rookie Comedy?
Rookie is een comedy-familievoorstelling voor het ganse gezin met kinderen van 10 tot 14 jaar, doorspekt met humor voor de kinderen binnen zeer herkenbare situaties voor de ouders afgewisseld met super grappige liedjes, zoals de hit ‘Ik mag mijn zusje niet meer slaan’, en de opvolg-hit ‘ik mag mijn broertje niet meer bijten’. Comedy for kids dus!

Je kan de volledige aflevering zien op VTM GO. Vanaf minuut 18 komt Peter Hens in beeld. 

Bekijk hieronder de trailer van Rookie Comedy! 

Foto & video: www.livecomedy.be