Roots-redacteur Paul Böhre en illustrator Joris De Raedt(foto) brengen samen een boek uit. Het boek vertelt in prachtige, natuurgetrouwe illustraties en infografieken alles over de unieke levenswijze van roofvogels en uilen. De soorten van Noordwest-Europa worden uitgebreid beschreven en overzichtelijk in beeld gebracht. Dit boek wordt in het Vrijbroekpark voorgesteld op vrijdag 31 maart om 17 uur. Na 31 maart kunt u nog tot en met 5 mei verder genieten van de expo met de prachtige illustraties van Joris De Raedt.

De opening van de expo en de boekvoorstelling met signeersessie vindt plaats op vrijdag 31 maart, tussen 17 en 23 uur. Er is een extra signeersessie op zaterdag 1 april van 13 tot 18 uur. Vanaf 3 april tot en met 5 mei ben je welkom tijdens weekdagen tussen 9 en 17 uur of op afspraak. Meer info via www.provincieantwerpen.be, zoekterm Vrijbroekpark kalender.

Joris is illustrator, fotograaf en graficus met een passie voor de natuur. Tijdens zijn studies beeldende kunsten, groeide de ambitie om zijn ervaringen te delen. Door zijn illustraties wil hij de schoonheid van soorten en ecosystemen tonen. Zijn doel is om de band tussen mens en natuur en het respect voor de natuur te versterken. In 2012 eindigde Joris als tweede in the “National Geographic Emerging Nature Photographer Award”. Hij studeerde met grote onderscheiding af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en werkt nu wereldwijd als freelancer voor magazines, musea, en natuurparken. In de Verenigde Arabische Emiraten vind je in heel wat natuurreservaten zijn illustraties op de infoborden.
Wanneer:
Vrijdag 31 maart, 17 > 23 uur
Waar:
Bezoekerscentrum Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark , Ridder Dessainlaan 65, 2800 Mechelen

Meer info:
www.provincieantwerpen.be of Barbara Pardon, T 015 45 13 92 of T 015 45 13 80.