Na vijf jaar een Michelinster te hebben gevoerd vindt de directie van het WestCord-hotel naast WTC Expo in Leeuwarden het tijd om een nieuwe koers te varen. Restaurant élevé krijgt een andere opzet en een nieuw, minder prijzig à la carte menu.

Deze week leggen manager Ben Helle en zijn medewerkers de laatste hand aan de nieuwe eetgelegenheid op de elfde verdieping. “Onder leiding van chef-kok Gilbert van der Heide heeft de keukenbrigade de afgelopen weken gewerkt aan de invulling van het nieuwe menu. De uitgebreide kaart bestaat straks uit een selectie van dagverse vis, vleesspecialiteiten, maar ook uit ushi rolls en natuurlijk de WestCord Favourites. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een 3-gangendiner voor €37,00 of 4-gangen diner voor €43,00 te bestellen.”

Minder formeel, meer sfeer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ook de uitstraling van het restaurant verandert. Brasserie le bráss, op dezelfde etage, wordt geheel geïntegreerd in restaurant élevé.
“Daardoor ontstaat er een open, informele setting. Ook de bediening wordt in een nieuw jasje gestoken, of beter gezegd, géén jasje. Het tafellinnen verdwijnt en er komt loungemuziek voor terug. Vrijdag 17 mei 2019 voeren we de nieuwe kaart. Elke dag vanaf 17.00 uur kan men terecht op de elfde verdieping voor een cocktail in de Skybar, of lunchen en dineren in restaurant élevé.”
Waar je ook zit, je geniet van de nieuwe kaart én het panoramische uitzicht over Leeuwarden, garandeert Helle.

Meer info:
www.westcordhotels.nl
Elfstedenroute:
www.elfstedenroute.nl

Foto’s: Hotelmanager Ben Helle: “Geen torenhoge prijzen meer in restaurant élevé van WestCord hotel Leeuwarden.” / www.friesnieuws.nl