Wil u er even uit? Dat kan op woensdag 15 maart. De leerlingen van het Sint-Ursula-instituut nodigen u graag uit voor een filmavond. Ze kozen de allernieuwste versie van de welgekende film Tarzan, een tijdloze klassieker in een nieuw kleedje en een film voor jong en oud.
Senscape is een minionderneming voor verzorgingsproducten, zoals aromatische badkristallen en badkaviaar. Natuurlijke producten die veel gezonde mineralen bevatten. Het is het eindproject van alle leerlingen van 6 Marketing en Ondernemen. Meer informatie daarover vindt u op de website. Met haar minionderneming kaapten de scholieren de derde prijs weg in de competitie van VLAJO ( Vlaamse Jonge Ondernemingen), dat de ondernemingszin bij jongeren wil stimuleren.

“Bij het leiden van een minionderneming hoort ook het organiseren van een evenement. Voor ons de film Tarzan dus,” zegt directeur Fleur Suetens. “De filmavond vindt plaats in ‘Den Bril (Bril 6 te Lier). U wordt verwelkomd van 19.30 uur af en de vertoning begint om 20 uur. De boodschap die Senscape wil meegeven aan haar klanten is dat een mens soms de tijd moet nemen om tot rust te komen. Ook met deze filmavond willen wij bijdragen bij tot dit doel.”
Indien u aanwezig wil zijn op dit evenement vindt u de nodige informatie op de website, waar u zich ook kan inschrijven. In voorverkoop bedraagt de inkomprijs slechts 5 euro, aan de kassa 6 euro.
Info: Fleur Suetens, 0495/40.81.21, www.senscape.weebly.com

Foto: Drie van de jonge ondernemers van Senscape: Fleur, Tim en Lindert.