De populaire reeks PJ Masks krijgt een spetterend vervolg. Het derde seizoenis vanaf maandag 2 september elke schooldag om 18 uur te zien op Disney Junior. Ook in de nieuwe afleveringen staan plezier en teamwork centraal. De drie dappere helden beleven iedere nacht een nieuw avontuur met in deze reeks een heleboel nieuwe schurken, helden en voertuigen. Connor, Amaya en Greg tonen kinderen bovendien wat ware vriendschap is. Niet te missen dus!

Vriendschap en avontuur
Er komt een nieuw seizoen van PJ Masks. De populaire kinderserie is vanaf maandag 2 september elke schooldag te zien om 18 uur. Jawel, op Disney Junior. Ook in de nieuwe reeks leren de hoofdrolspelers Connor, Amaya en Greg hun trouwe kijkers wat ware vriendschap is. En is er plaats voor de nodige portie avontuur. Met nieuwe schurken en spectaculaire voertuigen.

Overdag zijn ze namelijk gewone kinderen. Maar eens de avond valt, trekken ze hun magische pyjama aan en worden ze de superhelden Catboy, Owlette en Gekko. Beter bekend als de PJ Masks! Met hun superkrachten bestrijden ze de gekste schurken. Zo beleven ze elke nacht een nieuw avontuur en leren ze keer op keer iets bij. Zet je dus schap voor een spannend derde seizoen.

Foto: Remy Communication