In maart staat onze schoolgaande jeugd centraal in het Puurse feestjaar. Op 16 en 17 maart vieren zij in de sport- en evenementenhal feest. De kleuters vieren op donderdag met een springfestijn, voor de lagere schoolkinderen komt de Ketnetband langs op vrijdag. Maar we hebben ook een uitdaging voor hen in petto. Op 17 maart is er de wereldrecordpoging ‘dabben’. Nadien volgen nog 724 andere records.
De aftrap van de recordpogingen komt er op vrijdag 17 maart 2017. Alle lagereschoolkinderen verzamelen in de sport- en evenementenhal om te dabben. Te wat? De dabbeweging is van oorsprong een dansmove uit de hiphopwereld en is momenteel zeer populair bij de kinderen. Je buigt je hoofd in je ene arm terwijl je de andere naar achteren strekt.
Alles zal officieel gebeuren onder het toeziend oog van een gerechtsdeurwaarder. De aanvraag is ingediend om de recordpoging op te nemen in het World Guinness Book of Records.
U bent van harte welkom tijdens deze recordpoging op vrijdag 17 maart 2017. We verwachten u om 10.00u in de sport- en evenementenhal (Kloosterhof 1, 2870 Puurs). Laat u iets weten via communicatie@puurs.be of we u mogen verwachten op 17 maart?