Beste Connections reiziger, 

Portugal? Nog steeds onderschat! Tijdens deze trip verken je Alentejo, een grote maar ietwat miskende streek boordevol pareltjes. Hier ontdek je het echte Portugal, laat je het toerisme achter je en geef je je over aan de natuur, sfeervolle dorpjes en smakelijke gerechtjes om duimen en vingers bij af te likken. Eindigen? Dat doe je in het charmante Lissabon, waar je je onderdompelt in de vibe van een wereldstad, die met beide voeten op de grond staat. 

Al vanaf € 749 verken jij gedurende 8 dagen deze fenomenale regio, inclusief vluchten, huurwagen en hotels op de route. En jij twijfelde nog?

Het pittoreske dorpje Castelo de Vide is zeker een tussenstop waard en vormt de ideale opwarmer voor het natuurpark Serra de São Mamede. Een verplichte stop is Elvas, misschien wel dé culturele must visit op je route. Niet voor niets prijkt dit plekje op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Next stop? Sesimbra, waar je heerlijk kunt pootjebaden en genieten van zon, zee en rust. Afsluiten doe je in Lissabon, een stad waar het heerlijk thuiskomen is.

Bij Connections geniet je de meest volledige Covid-19 dekking op de markt. Boek dus zorgeloos en geniet van een geweldige vakantie. We voorzien zelfs 24/7 medische assistentie. 

Foto’s: www.connections.be