Beste Connections reiziger, 

Vendelzwaaien, met de driekleur wapperen, parades lopen, … het zal allemaal wel. Wat jij doet? Alles over het Connections Basecamp Deluxe lezen en vervolgens boeken aan een ongeziene prijs. Na onze actie op de Vlaamse feestdag, kunnen we vandaag als goede Belgen uiteraard niet achter blijven. 

Een weekend vanaf amper € 199/pp

Zet alvast wat kruisjes in je agenda tijdens het weekend van 23/07 en blokkeer het. Want voor amper € 199/pp* slaap jij 3 nachten in een luxe tent. Overdag? Dan geniet je van zon, zee en strand, nestel je je in de cocktailbar, ga je voor een fikse wandeling of waarom niet Plopsaland? Om dan ‘s avonds voor het podium te genieten van een wijntje en een intiem concert. Als je wil kun je ook een lekkere maaltijd bestellen, zodat alle stress wegvalt. 

Wat langer glampen? Ga dan voor de midweek. Kom je aan op 26/07, dan betaal je amper € 249/pp*. De Panne heeft achteraf geen geheimen meer voor je en ongetwijfeld neem je tal van leuke verhalen mee naar huis. 

Ben jij een snelle beslisser? Dan kan je nu een zaakje doen. Boek die tent, gun jezelf een fantastisch strandverblijf met heel wat beleving en pik wat frisse lucht en zon aan de zee mee. Wedden dat je er volgend jaar weer bij bent ?!

Foto: www.connections.be